Qui som

Es Coll d'Os manté l'esperit de la històrica finca on es troba. Està situat en un altiplà sota dels contraforts muntanyosos que configuren els penya-segats de "És Pelats" i el far, que tanquen la cara nord de Cala Ratjada. Aixoplugat per aquestes penyes es trobava una extensió de terra plana i fèrtil que anava d'est a oest i que antigament es dedicava al cultiu d'hortalisses. Era una zona d'horts, activitat que va generar un topònim que amb el pas dels anys es va anar vulgaritzant fins a esdevenir la finca de "Es Coll d'Os". Aquesta zona agrària havia format part de l'antiga possessió de "Es Cap", que s'estenia des del castell fins al cap de Capdepera.

Aquesta finca ha prevalgut amb més o menys extensió en mans de la mateixa família. A la testamentaria de la Vda. Matheu Melis, de 1526, que es troba a l'arxiu municipal, apareix la finca de "Es Cap" i els seus propietaris eren coneguts amb l'àlies de "Cap". Amb el pas dels anys la finca es va anar venent i fraccionant, encara que sempre quedés una part en mans de la mateixa família. Així en 1766 trobem que l'àlies va canviar a "Coll d'Os". La seu social del restaurant manté d'alguna manera l'esperit de la finca històrica on es troba. Els acabats tradicionals de la seva construcció, el concepte d'espai interior que recorda l'austera elegància de les cases prop de l'hort, amb les catifes de "Pites" i els sòls de pedra "baleta", la converteixen en un lloc únic al centre de Cala Ratjada.


Picture
Picture

Que fem
En el nostre petit restaurant familiar els oferim un Menú que canviem cada setmana, elaborat en major mesura amb productes frescos procedents de la nostra finca, situada a 800 metres del restaurant, o de proximitat, preferentment ecològics. Tot l'oli usat és d'Oliva Verge Extra.
El Menú està compost per tres entrants, peix, carn i postres.
El preu es de 37€ (IVA inclòs), pa i un entrant de la casa inclosos. Begudes a part.Si hi ha algun al·lèrgic a algun producte tenim alternatives , però agrairíem que ho avisés en el moment de fer la reserva.

Os som i contacte


Dilluns a dissabte de 19:00h a 21:00h

Telèfon: 971564855

Reservar taula


La taula no es considerarà reservada fins que vostè rebi la confirmació de la reserva per correu electrònic.